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「梅酒つくり体験」開催! ~Craft UMESHU Experience!~


「梅酒つくり体験」今年も開催しました!😆
Craft UMESHU Experience!

仕込みは、梅酒用に作られたこだわりの「 #天盃 梅酒用」 本格焼酎と @tenpai_distillery この日に合せて収穫していただいた超新鮮な、農家さん直送の採りたて南高梅!

とっても贅沢な梅酒です!
最高級品と言われている南高梅は、三重県紀宝町の前地農園さんから直送していただきました。

今年は、ビジネスパートナーの
スペイン人ファミリーもご参加いただき、
お子様用には梅シロップを作りました^^

出来上がりまで待ちきれない様子が
とてもキュート♡

2年前に皆で仕込んだ梅酒、
同じ条件で作り同じ条件で貯蔵していたのに、
それぞれ味わいに個性が出ていて不思議!!

飲み比べを楽しみながらの楽しい梅仕事でした♪

We held it again this year!
"UMESHU Making Experience"

For the preparation, we used the special Shochu for making UMESHU made by @tenpai_distillery and super-fresh NANKOUME* (*plums in Kishu area) harvested just for this day, delivered directly from the farmer!

This is an exceptionally luxurious UMESHU!
The highest quality NANKOUME were directly shipped from Maeji Farm in Kiho Town, Mie Prefecture.

This year, our business partner's family also joined us, and the children made plum syrup.

They seemed that they couldn't wait for it to be ready, which was so cute♡

The UMESHU we made together two years ago was so intriguing – even though it was made and stored under the same conditions, each had its own unique flavor!

It was a delightful UMESHU crafting experience, enjoying the taste comparison♪

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~SAKE すみ川~
住所 〒105-0004 東京都港区新橋1-16-9 亀田ビル2 階
新橋SL 広場より徒歩2 分
Google マップ https://goo.gl/maps/hjUzgTvUn4KQreWB8
電話番号 050-3558-7710
e-mail [email protected]
☆営業時間 (2023年6月1日(木)~)
火~木:15:30~19:30
金:14:00~20:00(角打ち可)
土:14:00~18:00
日・月・祝:定休
※ イベント利用/輸出商談/旅行手配相談/語学レッスン など。
営業時間外もご利用可能です。お問合せください。

~SAKE Sumikawa~
2 minutes walk form Shimbashi station (SL Suquare).
Address: Kameda Bldg 2F, 1-16-9, Shimbashi, Minato-ku, Tokyo
☆Opening hours
Mon-Thu : 15:30-19:30
Fri : 14:00-20:00
Sat : 14:00-18:00
Sun / Mon / National holidays: Close
- We open for inquiries about "space rental / trading / tour / culture learning" any time : [email protected]
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